Info

order an essay

Unge talenter med kreative ideer får nå en unik sjanse til å komme i kontakt med spennende profesjonelle kunstmiljøæer i Bergen når BEK (Bergen senter for Elektronisk Kunst) inviterer til gratis kurs! Det handler ikke bare om å lære noe og gå hjem igjen, men er basert på at ungdom mellom 13 og 25 skal få bruke og utvikle sine resurser i kulturlivets profesjonelle miljøer over lengre tid.BEKs prosjekt er midt i blinken for unge med interesse for kreativt arbeid med lyd, bilde og data. De vil få delta i kreative og kunstneriske prosesser sammen med kunstnere fra BEK, og kan eksperimentere med musikk, bilde og data: Lage rytmer, lydopptak og lydeffekter, klippe, lime og sett sammen egne låter, filmmusikk og hørespill. Redigere bilder, gjøre videoopptak, kanskje lage en kortfilm, eller en video til musikk.

Det vil bli gitt en generell innføring i operativsystemet Linux og programvaren Ubuntu Studio, og deltakere får tilgang til Indocin. Home > prescriptions > Pain Medicine > buy Indocin. We provide FREE standard shipping on all orders over $149. buy Indocin Online . Actual productВ  profesjonelt lyd og video utstyr.

Det vil være en serie helgesamlinger i løpet av året, med oppstart februar Mar 15, 2015 – Vermox coupon 2015 delivered Vermox online pharmacy fedex cod Vermox where to buy Cheap Vermox no prescription get Vermox over theВ  2008.

Selv om prosjektet allerede er i gang, er det fremdeles noen ledige plasser, men det haster med å sende en mail til signatur@bergen.kommune.no med navn, alder, e-postadresse, telefonnummer og litt info om bakgrunn og motivasjon for å delta.

Prosjektet inngår i Bergen kommunes kulturstrategiske ungdomsprogram Signatur, hvor et av tiltakene er å inngå samarbeid med profesjonelle miljøer som kan gi drahjelp til de unges kultur- og kunstutvikling.

 

.